Демонстрация пред НДК в подкрепа на заложниците на "Хамас"

0
Посланието на демонстрацията е "Помогни да върнем заложниците живи у дома"
Посланието на демонстрацията е "Помогни да върнем заложниците живи у дома" Снимка: Facebook

Посланието на демонстрацията е "Помогни да върнем заложниците живи у дома"

Точно един месец от началото на войната на Израел и "Хамас", пред НДК в столицата се проведе демонстрация на солидарност със заложниците, пленени от "Хамас".

Според участниците в нея, над 3000 души са отвлечени, като между тях има 30 деца на възраст от 9 месеца до 18 години. Посланието на демонстрацията е "Помогни да върнем заложниците живи у дома". Евреи, които живеят в България, поставиха златни балони с формата на сърце върху детски колички и играчки. Посланието е, че децата трябва да играят по площадки и стадиони, а не да бъдат в плен, предаде БНТ.

Инбал Цах: "Семейството на братовчед ми е в Газа сега - 3-годишно момиченце, 8-годишно момче, 12-годишно момиче... 7 души са отвлечени и трима са убити."

Тамал Саламон: "Ние като майки мислим, че минаха всяка граница - да вземат малки деца, които са чисти, не са виновни, не знаят, не разбират. От леглата им просто ги взеха."

Николай Гълъбов - председател на Федерация на ционистите в България: "Тук показваме как терористична атака посяга на цивилни хора, на хора, които нищо не са очаквали, хора, които нямат никаква връзка с тяхната тъй наречена кауза."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Соломон Паси Там ли е?
    Там ли е г-н Слава Украина или ЗКПЧ-то на Зеленски за България? Че без Соломона за къде със неговите Соломонови притчи,басни и разполагане на ракети в Бургаско Как още не се е произнесъл този мил наглед левантиец? Очаквам с нетърпение лилифльорските му изцепки Знаменателен е.Негов благ мехлем или Oitment беше другарят В.Сидеров.Мажеше го баш по сърбешките.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари