Демонстрация на гласуване в Щръклево

1
Милена Хинкова: След гласуване хората не изчакват разписката си, а бързат да си тръгнат
Милена Хинкова: След гласуване хората не изчакват разписката си, а бързат да си тръгнат

Милена Хинкова: След гласуване хората не изчакват разписката си, а бързат да си тръгнат

13 демонстрационни машини за гласуване пристигнаха в Русе. От днес започна и пробното гласуване за вота на 2 октомври. Първото село, където хората ще получат указания как да работят с електронните устройства е Щръклево

Вече има интерес от страна на хората. Според Милена Хинкова, председател на РИК, споделя, че затруднение причинява поставянето на картата в машината. "Различните страници също будят тревога, не търсят партията си на всички тях. След гласуване не изчакват разписката си, а бързат да си тръгнат", обясни тя, предаде NOVA.

Според нея повечето хора се ориентират изключително добре. "В община Иваново има 4 секции, хората, които имат страх от машините, тепърва ще гласуват", смята Хинкова.

Гражданите са спокойни, че гласуването ще протече бързо и лесно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари