Симпатизанти на ДБ и ПП останаха разочаровани

0
Организацията на на уж съвместната акция се случи в социалните мрежи
Организацията на на уж съвместната акция се случи в социалните мрежи Снимка: Труд

“Демократична България” се разграничи от планирано общо шествие под надслов "Продължаваме заедно"

“Демократична България” решително се разграничи от шествието „Продължаваме заедно“, чиято организация започна през почивните дни от симпатизантите на обединението и „Продължаваме промяната“. Според позицията на пресцентъра на формацията проявата не е част от календара на ДБ. Така се оказа, че уж общата изява не била обща, пише Антени.

Организацията на уж съвместната акция се случи в социалните мрежи. Шествието е под надслов „Продължаваме заедно“, въпреки че двете партии решиха да не се явяват заедно на изборите на 2 октомври.

Проявата е с мото „Заедно за независима България“. Обявена е за 18-ти септември в няколко големи български града – в Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора. Включиха се и българи от Лондон.

От ДБ обаче уточниха, че нямат нищо общо с мероприятието. „Общата проява, организирана от симпатизанти, е инициатива на демократично мислещи хора, които имат своето виждане и право да организират мероприятия и събития, които отразяват техните позиции“, съобщиха от пресцентъра на ДБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    До 1
    Да, американските подлоги мръсни вдигнаха пенсиите на мързеливите пенсионери. Лоши американци, лош Киро и Асен. Бързо да връщат пенсиите и поне още 12 години бойково управление, че не е угодно на мафията да се наливат пари от данъци в пенсии. Трябва да се наливат в магистрали! Цяла България е опасана от магистрали, с по 5 ленти, мостове, тунели...каквото се сетите. Бойко откога ви говори, вие не та не.
  • 0
    3
    Илия
    Отдавна тези на Дб сме разочаровани
  • 9
    2
    ДБ_ПП_ГЕРБ_ДПС_БСП_ВМРО_СДС_НДСВ
    - Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педерасти, сър. . .
  • 12
    1
    LAkM
    "Продължаваме заедно с америка срещу България"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари