Делян Пеевски: Държавата е безучастна към трагедията в Солинген

1
Външно министерство незабавно да се намеси, заяви председателят на ДПС
Външно министерство незабавно да се намеси, заяви председателят на ДПС Снимка: ДПС

Външно министерство незабавно да се намеси, заяви председателят на ДПС

"Призовавам българските власти - министър на външните работи, посолство на България в Германия и всички компетентни органи незабавно да се активизират по случая “Солинген”.

Там, преди десет дни бяха погубени животите на цяло българско семейство от турски произход с две деца при умишлен палеж, за който местните органи на реда потвърдиха, че е престъпление от омраза.

Безучастността на българската държава към трагедията и посегателството срещу живота на български граждани е недопустима.

Местни медии сигнализират, че съществува реален риск следите на престъплението да бъдат прикрити и виновниците да останат неразкрити и ненаказани.

Затова МВнР във взаимодействие с компетентните органи трябва да предприеме незабавни действия.", се посочва в изявление на председателя на ДПС Делян Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Stoian
    Така ще е,тези боклуци ще се мотаят още Дьлго и ще им гледаме тъпите мутри,като 70000,хиляди идиота гласуват за ГЕРБ,а другите не гласуват,ще стоите и. без пари,гладни,и без работа,и ще ви командват,прости турци цигани,които бьлгарски не могат да говорят или няма и осми клас,жалка картина сме!!
  • 15
    3
    русенец
    Дилянчо, а ти не си ли държавата? Ти си депутат, над теб е само шефът на Парламента, бе идиот! Каквито сте "политиците" , такава е и "държавата" - пълен ташак!
  • 14
    2
    Съвет до Пеевски
    Ами Спахията Пеевски да поеме нещата под инициативата си..... Да ги прибира нашите емигранти и да им осигури по 3000 лв. нетно възнаграждение и медиц.обслужване ,осигуровки на тези пари и ваучери за ел.енергия и вода всеки месец.Детски по 200/250 ЕВРО на дете и така да лае чорбаджи Хаджипеевски.....
  • 20
    1
    Дгд
    Деба и еничара ти мръсен А за българите в България нищо не правиш
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари