Делян Добрев: „Продължаваме промяната“ трябва да напуснат политиката завинаги

2
ПП нямат морал за мандат, написа депутатът от ГЕРБ - СДС
ПП нямат морал за мандат, написа депутатът от ГЕРБ - СДС Снимка: Фейсбук

ПП нямат морал за мандат, написа депутатът от ГЕРБ - СДС

Продължаваме промяната“ (ПП) нямат морал за мандат."

Това написа в профила си във Фейсбук депутатът от ГЕРБ - СДС Делян Добрев по повод връчването на втория проучвателен мандат за съставяне на правителство.

Ако имат малко останало достойнство, трябва да напуснат политиката завинаги“, коментира още той.

По-рано днес президентът Румен Радев връчи втория проучвателен мандат за съставяне на правителство на акад. Николай Денков, номиниран от коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ).

В обръщението си към представителите на ПП-ДБ Радев заяви, че вторият мандат вече е дискредитиран. "Като президент и върховен главнокомандващ съм пряко ангажиран с националната сигурност и призван да браня българската държава. Тук искам да заявя, че точно заради това, е нецелесъобразно от моя страна да ви връча мандат и да поверя съдбините на България на лидерите на вашата партия, след изтеклите записи и последвалите публични самопризнания, заради торпилирането на българския суверенитет", каза държавният глава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Мнение
    Този осъден лъжец ми говори за морал??? И дава акъл??? Добре би било ГЕРБ да подкрепят договореното вече правителство с ПП-ДС, в противен случай излиза че са с Президента и са лъже евроатлантици.
  • 8
    3
    Алис
    Герб, Делян Добрев и Сие говорят за морал и достойнство?! Няма ли кой да го прибере този идиот в затвора или поне в някоя психиатрия?
  • 12
    2
    Възмутена
    Вие, от ГЕРБ, също - но все още ви се иска властта. Вие 12 год., освен лоши пътища, стадиони по селата и недовършени, но открити спортни зали - какво направихте за хората? Заплати, пенсии, социални помощи, семейни помощи ....
  • 9
    1
    Умен гласоподавател
    Този гнусен крадлив герберука съвсем е изкукал Тиквата да го пере с 200! България няма нужда от антибългарските ОПГ ГРОБ=ДПС повече в политиката! За доброто на Майка България!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари