Делян Добрев: Ако сме в безизходица, бихме преговаряли с ПП

1
По-думите му ГЕРБ би се справила по-добре с овладяването на енергийната криза
По-думите му ГЕРБ би се справила по-добре с овладяването на енергийната криза Видео: NOVA

Ние знаем най-добре какви са решенията за страната

Това заяви Делян Добрев от ГЕРБ в студиото на “На фокус” по NOVA.

Той категорично заяви, че повече доставки на газ от русия не трябва да има. “Трябва да се спрат и покупките на уралски нефт. Каква е разликата между това да купуваме уралски нефт или руски газ? Едното финансира другото”, каза Добрев.

По-думите му ГЕРБ би се справила по-добре с овладяването на енергийната криза. “Ако бяхме ние, щяхме да предплатим газа за 2-3 месеца напред, виждайки началото на конфликта”, обяви Добрев. “Ако още март месец бяха платили за 2 месеца напред до момента на нашия падеж за следващо плащане, щяхме да видим какво правят другите държави”, допълни той.

Второто, което трябваше да направят е да запазят капацитет на терминала в Гърция”, предложи още Добрев.

Бойко Борисов е отклонил поканата на ПП за дебат, потвърди Добрев. “Той не би дебатирал с хора, които нарушават закона. Но би дебатирал с всеки друг гражданин, който спазва законите”, обясни Добрев.

Той бе категоричен, че “трудно” би седнал на масата за преговори с ПП. “Ако сме в безизходица и няма никакъв друг начин да се сформира правителство, в краен случай бихме разговаряли с тях”, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Всички сте
    Боклуци!
  • 5
    2
    Читател
    Странни птици са тези от топлите области на България.Той Б.Б.не би дебатирал с хора,които нарушават закона,се изхвърли хасковският "специалист" по енергийните въпроси.Когато ти наруши закона,ако не беше гл. прокурор,ти птицо къде трябваше да бъдеш днес?
  • -2
    1
    г-н Делян Добрев
    е хитро и практично момче. Докато следва в Америка , той съумява да спести долари за две фабрики за пелети в България. В България глупаците пиехме бира и нищо не спестявахме. Сега завиждаме. Кой ще ни спаси , ако няма газ ? Пелетите бе , мунчовци !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари