ДБ ще гласуват против Каримански

0
Владислав Панев: Фактът, че един от партньорите внася закон за хартиеното гласуване означава, че се готви за избори
Владислав Панев: Фактът, че един от партньорите внася закон за хартиеното гласуване означава, че се готви за избори Снимка: NOVA

Трябва да се гласува предложението на ДБ за изпращане на оръжие на Украйна.

Можем да помагаме на Украйна по много начини. България може да направи стъпки за няколко месеца, които да са дългосрочно полезни за нас. Очаквам предложението ни за военна помощ да бъде гласувано от парламента и правителството да предприеме действия. Това заяви Владислав Панев от ДБ в студиото на “Здравей, България” по Нова телевизия.

Според него решението няма “да разтури коалицията”. Това е така, защото в решението на парламента не може да се изброи каква военна помощ да са даде на Украйна. Отново могат да се изпратят каски и бронежилетки за цивилното население. Той допусна да не се изпрати истинска военна помощ на Украйна, защото така ще се запази коалицията.

Панев каза, че гласуването за шеф на БНБ ще се случи в сряда и ДБ ще гласуват против Каримански: “Няма консенсус в коалицията по тази тема. Другият ни мотив, че Каримански е работил за банка, която е свързана с КТБ”.

По икономическите теми той заяви, че спестяванията ни ще се намаляват, а от друга страна, вноските по кредити ще се увеличат: “Ако сега сте плащали 500 лв., сега ще плащате по 700 лв. Лихвите се вдигат. Влизането в еврозоната през 2024 година изглежда химера”.

“За мен коалицията трябва да продължи да съществува, докато се вършат големите и важни неща за България. Самият факт, че един от коалиционните партньори внася закон за хартиеното гласуване, означава, че се готви за избори”, завърши Панев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Huiyt
    До 1: щом искат спиране на военните действия, не е нужно даване на оръжия! Къде бяха и мълчаха американските хибридни представители от ДБ, когато сащ нападаха Сирия, Либия, Ирак, Афганистан, Югославия, а не искаха пращане на оръжия за нападаните от сащ държави?
  • -1
    2
    Още някой
    До 1:То по тази извратена логика, ако някой ей така реши да нападнe България ние трябва да дигнем бялото знаме щото да спрем войната. По същата тази сбъркана логика американците не трябваше да пращат оръжия, танкове, самолети, камиони и провизии на руснаците през втората световна щото да се спре войната.
  • 2
    1
    Jhhu
    тези психопати от ДБ искат мир, а искат да пращат оръжия с цел продължаване на войната! Ами идете в усрайна и воюващите, българофоби!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари