Дават на съд рецидивист за убийството във Вършец

0
Мъжът е осъждан с 12 влезли в сила присъди
Мъжът е осъждан с 12 влезли в сила присъди Снимка: Dunavmost

Мъжът е осъждан с 12 влезли в сила присъди

Окръжна прокуратура – Монтана внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу мъжа, привлечен към наказателна отговорност за извършено от него умишлено убийство, информират от институцията. Обвиняемият е осъждан с 12 влезли в сила присъди за извършени престъпления от общ характер.

Мъжът работел във ферма, заедно с жената, с която живеел на съпружески начала. След напускане между него и предишния му работодател се зародил конфликт, който се изразявал в закани и опити за саморазправа от страна на работодателя му от фермата, спрямо обвиняемия и семейството му. По този повод обвиняемият подавал сигнали до МВР, по които били образувани преписки.

През август бившият работодател на обвиняеми, минавайки с автомобил през квартал „Заножене“ в района на Вършец, край фермата, решил да спре. На влизане срещнал жената на обвиняемия и й отправил обидни думи и закани срещу семейството й. На излизане от постройка задържаният за престъплението взел дървен кол и нанесъл удар в слепоочието на бившия си работодател, вследствие на който пострадалият паднал. Веднага след това за инцидента е съобщено на телефон 112.

На местопроизшествието пристигнал полицейски служител и екип на спешна медицинска помощ, който констатирал смъртта на нападнатия. Според изготвената по досъдебното производство съдебномедицинска експертиза е причинена тежка черепно–мозъчна травма. 

Предстои по делото да бъде насрочено разпоредително заседание от съда. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари