Дъщерята на Зуека снима рамо до рамо с Лиъм Нийсън

0
Девина изпълнява второстепенна роля във филма Memory
Девина изпълнява второстепенна роля във филма Memory

Девина – младата дъщеря на Васил Василев-Зуека, работи рамо до рамо с холивудския ас Лиам Нийсън по снимания у нас филм Memory.

Актрисата, чийто късометражен филм „Хлад“ бе селектиран за наградите Indie Shorts Awards в Кан, изпълнява второстепенна роля.

За това, че се е срещнала с Нийсън и италианската икона Моника Белучи на снимачната площадка пък потвърждава и самата тя. Въпреки че не издава подробности около образа си в американския филм, Василева съобщава, че е работила по заглавието още през април, когато на наш терен пристигна и Нийсън, предава "Монитор".

Роденият в Ирландия актьор изпълнява главната роля в Memory. Той е наемен убиец, но след като отказва да изпълни една от задачите, престъпници и ФБР тръгват по петите му. По пътя си той се среща с технологичния магнат, изигран от Моника Белучи. Негов най-голям враг обаче е паметта му, тъй като проявява ранни признаци на Алцхаймер. С разпространението на Memory на междунарония пазар се залавя STX International, а режисьорската палка е в ръцете на Мартин Кембъл. Той вече е работил в страната ни – миналата година довърши филма си The Asset у нас.

Клапата на заглавието щракна в средата на месец април в Созопол, като камерата продължава да се върти, като преди ден бяха направени снимки и в столичен фитнес. Локацията вероятно ще бъде позиционирана на сценарно ниво в Тексас, като около нея се бяха насъбрали няколко полицейски коли с такъв регистрационен номер.

Въпреки че работата продължава, Лиам Нийсън вече не е в България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари