Дъщерята на Местан получила подарък за 300 бона от турския посланик

1
Турският посланик пратил на младото семейство чисто ново „Ауди" А8, вързано с червена панделка
Турският посланик пратил на младото семейство чисто ново „Ауди" А8, вързано с червена панделка

Елиз, дъщерята на низвергнатия лидер на ДПС Лютви Местан, е получила царски подарък от турския посланик в България Сюлейман Гьокче на сватбата си това лято, информира сензационно в. „Всеки ден".

В края на месец август щерката на Лютви Местан се венча за корабния инженер от Истанбул Гьоксел Абаджъ на пищна церемония в комплекс „Маказа" край Кърджали. По стара мюсюлманска традиция пищната сватба е продължила три дни, като младоженците са организирали и второ пиршество - в Истанбул, където масрафът е излязъл над 40 000 евро. Говори се, че трапезата е била платена от виден бизнесмен, при когото Местан бил „на хранилка".

Твърде любопитна ситуация обаче се е разиграла в тузарския комплекс „Камаза". В разгара на пиршеството, на което отсъствал Ахмед Доган, пристигнал специален дар от София. Незнаен благодетел и приятел на Лютви Местан пратил на младото семейство чисто ново „Ауди" А8, вързано с червена панделка. Първоначално гостите на сватбата помислили, че тузарската лимузина, решена в класическия черен цвят металик, е подарък за младоженците от партията. Оказало се обаче, че подаръкът идва от... турския посланик Сюлейман Гьокче.

Дни по-късно информацията стигнала до Ахмед Доган. До Сокола долетяла и друга неприятна вест. Че синът на Лютви Местан - Дениз, работи като консултант към турското посолство и получава месечна заплата от 4300 лева плюс 4 безплатни самолетни билета месечно от „Туркиш еърлайнс" до всяка точка на света. Още тогава той установил, че Лютви Местан напълно се е самозабравил и е тръгнал по стъпките на Христо Бисеров. В крайна сметка Сокола нанесе символичния си удар точно преди Коледа.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари