Държавните бензиностанции са само началото на коалиционното Политбюро

4
Какви ще са следващите стъпки на коалиционното Политбюро
Какви ще са следващите стъпки на коалиционното Политбюро Снимка: Dunavmost

Държавните бензиностанции са само началото. Очаквам и следващите дръзновени стъпки на коалиционното Политбюро които може да са:

- Държавен Кореком като конкуренция на супермаркетите. Там ще се продава боза по 6 ст, а бананите ще са само за Нова година.

Балкантурист, който ще предлага карти за почивни станции по една смяна две седмици. Като конкуренция на Гърция и Турция.

- Държавни ресторанти и Хоремаци, които да ни припомнят защо келнерът, а не клиента, беше Бог.

- Държавна авиокомпания, която да възстанови полетите до Хараре, Луанда и Триполи. Понеже частните странно защо не искат да летят до дестинации с минимално натоварване.

- Държавно Кремиковци, защото завод без пушек не е завод.

- Младежката република Странджа Сакар, където ще заселваме нарушителите на карантината.

Трудови войски, където ще се приемат младежите, пиещи бира по парковете. Да свършат нещо полезно, а и най-после да построим плавателния канал от Панчаревското езеро до Павлово.

- Ако мислите, че това не може да работи, погледнете колко прекрасно се справят държавната енергетика, общинската Топлофикация, БДЖ, ВиК, Банката за развитие, как БНТ е рупор на истината и как всички сделки с държавата са на голям плюс. Не за нея.

- Помислете и с колко ще намалим безработицата така. Няма да остане партиен член, който да не членува в някой борд, или поне да е бензинджия или сервитьор. Не е ли хубаво?
Помислете и колко нови обществени поръчки с измислени критерии ще се пуснат. За какво ли не. От горива до работно облекло. Какво ли може да се обърка?

- И вярвайте, че тези, които предлагат национализацията, мислят само за общественото благо. Въобще нямат задни мисли да уредят съпартийците си на топли места, а те после да им отчисляват комисиони. Историята показва, че ни управляват само честни хора, на които такива неща не им минават през ума.

- Мислех, че сме научили някои уроци от миналото. Явно ще трябва да се връщаме отново на тях.

- За хората под 35 години препоръчвам да проверят изразите Младежка република, плавателен канал София, трудови войски и другите. Може да им потрябва.

Владислав Панев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари