Дарете надежда на Таня

0
Не искам и няма да спра да се боря да подобря състоянието на детето си след всички болки и сълзи през който премина
Не искам и няма да спра да се боря да подобря състоянието на детето си след всички болки и сълзи през който премина

Смисълът на доброто не се крие в това да сториш нещо голямо и да го огласиш. Доброто е онова тихото, скромното, мъничкото, което носи огромната радост. Затова всяка сутрин тръгвайте с надеждата, че ще имате възможност да сътворите някое добро. Защото да сториш добро, значи да подариш някому частица щастие и да не чакаш отплата. Защото за доброто сърце най-голямата отплата е малкото върната надежда и радост у другия. Стоплете и вие нечия душа, пък било то и с една усмивка! Таня. Едно момиче мило и усмихнато,което крие своите сълзи,страданието си то посреща весело,макар че силно го боли,момиче със непресъхваща надежда,глава пред бедите тя не свежда ,животът е научи да е силна!

Момиче, което има нужда от подадена ръка и моли за зрънце - Надежда!Зная че лечението е дълго и изисква много средства зная че често се питате дали средствата са достатъчно но Детска церебрална парализа е диагноза която изисква много интервенции и постоянна рехабилитация тя няма как като вирус да отшуми за три дни/

Не искам и няма да спра да се боря да подобря състоянието на детето си след всички болки и сълзи през който премина. Често обръщам очи към небето и моля ако може да разменим своите съдби да може Таня да тича да може тя да се грижи за мене и да виждам как от радост лети!Простете много ли искам!Но на тебе съдба не прощавам затова че отне и детство и всички мечти! Отново Ви моля прочетете и споделете Таня е моята болка, радост и моят страх!Радвам се на всяка нейна победа на всяко нейно малко постижение плача с нейната болка страхувам се за утрешният ден в който няма да съм до нея!

Но всеки кове сам съдбата си. Тя е боец от първата глътка въздух която пое бори се с диагнозата със съдбата и живота!Двете се опитваме да променим курса на съдбата а за нас той е да излезем Победители над диагнозата

ДЦП не е лека задача, но благодарение на вас добри хора ние успяваме да продължим напред. Не трябва и не искаме да спираме да се борим затова моля споделяйте апелите ни изпращайте дарителски есемес!

Моля дарете, Надежда!

DMS TANIA на 17777

* PayPal сметка: [email protected]

* Дарителска сметка в ПроКредит Банк

IBAN: BG77PRCB92301036576316

BIC: PRCBBGSF

Титуляр: Стоянка Георгиева Гръкова

Може да се дари от тук - https://helpkarma.com/campaign/nadejda-za-tania-143

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари