#ДаПитаме, но те мълчат гузно...

0
Стефан Тафров мълчи и се прави на разсеян идиот по улиците на Русе
Стефан Тафров мълчи и се прави на разсеян идиот по улиците на Русе

Попитахме със 7 ясни въпроса Стефан Тафров за отношението му към част от българската олигархия, попаднала под ударите на Гешефтурата. Той, големият дипломат, запази дипломатично мълчание. Въпросите – лесни за всеки демократ и антикомунист, са му неудобни явно, за да им отговори. Мълчи и се прави на разсеян идиот по улиците на Русе. Сякаш, тези въпроси не съществуват. За нас остава да си мислим най-лошото. Че мафията е превзела ДБ отвътре, и че той, мълчащият, е един от пробитите.

Колегите от Бургас, Да запазим Корал, също питат основателни въпроси. Как така един от душманите на родното Черноморие се оказа пръв борец за „свобода, законност и модернизация“? И за тях отговори няма. Вместо ясни и честни отговори – отново мълчание. Гузно мълчание от лидерите на коалицията и оплюване от своите.

Ултрасите на Демократична България ще кажат, че сега преди изборите не му било времето за тези въпроси. Че тези, който задават въпросите, работели за Бойко, за Слави, за кого ли още не.

Че кога, ако не сега, му е времето за отговори? Нека сме наясно кого изпращаме в парламента като вероятна част от едно бъдещо управление. Защото, ако сега, когато само при мириса на власт мълчат и не отговарят, какво ще стане, когато са във властта?

Скандалът с Корал е чутовен. Той е в състояние да разбие ДБ отвътре. И с гузно мълчание този проблем няма да се реши. Търсят се честни отговори, поемане на вина, поднасяне на извинения. Само че, за такива действия трябват силни лидери, а не обикновени страхливци.

#Фронтално

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари