Даниела Везиева ще открие бизнес форум в Русе

0
Заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева ще открие бизнес форум в Русе
Заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева ще открие бизнес форум в Русе Снимка: БГНЕС

Заместник-министърът на икономиката Даниела Везиева ще открие бизнес форум в Русе, организиран от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия - ИАНМСП, на който участие ще вземат представители на над 100 фирми, съобщиха от пресцентъра на Министерство на икономиката.

Целта на бизнес форума е запознаване на представителите на бизнеса от район „Северен централен“ с дейностите на ИАНМСП,на „Българска агенция за експортно застраховане“ - БАЕЗ, на „Национална компания индустриални зони“ - НКИЗ, и на „Българска агенция за инвестиции“ - БАИ.

На форумът ще бъдат представени възможностите за сътрудничество с тези организации за повишаване конкурентоспособността и експортния капацитет на българските предприятия. Ще бъде направена и Презентация на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“ - ОПИК и възможностите на фирмите за кандидатстване по програмата. Бизнес форумът в Русе ще се проведе от 10.00 часа в сградата на Областна администрация, ет.6., зала „Св.Георги“.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари