Даниел Митов: Името Бойко Борисов отваря врати

0
Нашите съюзници не звънят на правителството, а на Борисов, за да реши проблема със Северна Македония
Нашите съюзници не звънят на правителството, а на Борисов, за да реши проблема със Северна Македония Снимка: bTV

Нашите съюзници не звънят на правителството, а на Борисов, за да реши проблема със Северна Македония

Ние знаем, че името Бойко Борисов отваря врати в момента, в който трябва да се решава някакъв важен проблем. Оказва се, че нашите съюзници не звънят на правителството, а на Борисов, за да реши проблема със Северна Македония. Опозицията в един момент се оказва по-важна за нашите съюзници и партньори, отколкото правителството, защото не им вярват.

Това заяви в студиото на „Тази сутрин“ по bTV заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

По думите му хората, които са се обаждали на Борисов, за да реши сложния проблем със Северна Македония са всички европейски лидери, "които са ангажираха с проблема Северна Македония – на Франция, на Европейската комисия".

„В момента преминаваме през тежък период и през конституционна процедура, която трябва да бъде извървяна. Смятаме този парламент за изчерпан. Трябва да отидем на избори, за да стане ясно каква е тежестта на всяка една от партиите, каква е легитимността и оттам нататък да се върви към стабилност“, добави Митов.

По думите му руската пропаганда и интереси имат своите привърженици у нас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Мунчо
    Отваря вратата на Софийския централен.
  • 3
    3
    И чекмеджета
    защо г-н Бойко не заведе дело против г-н Президента Радев за това , че му зареди чекмеджето с кюлчета злато и пачки с евра с помощта на специален шпински дрон ? Какво излиза ? Бойко пази авторитета на г-н Радев и търпи морални щети. Защото е дъбър.
  • 8
    2
    Нищо подобно!
    Нищо подобно! Това име само затваря врати!
  • 10
    1
    Тоя е наглец!
    Името Бойко Борисов, жрице от политическото "Околовръстно", дето преминаваш от партия в партия като магистрална проститутка от един турски тираджия на друг, е срам и позор , не само новата ни политическа история! Твоят сикаджийски главатар от Банкя ограби, срути и съсипа държавата! Да, прав си, мутрата от Банкя отваря доста врата, от които да прибира милиони рушвети и комисионни! Той например отвори една врата на кремълския злодей и от нея изтекоха три милиарда народни пари, единствено в интерес на Кремъл, нали? Да не говорим за другите врати за "саниране", "пречиствателни станции" и стадиони в села с по десетина старци, където също изтекоха милиони! Да не говорим пък за "вратите" към "магистралите" и "пътищата" МУ където засега се смята, че са изтекли десет милиарда по време на престъпното ви 12-годишно управление на грабежи и престъпления! Да, "Къдрава Сю", сикаджийският ти главатар отвори вратата на позора и срама пред цял свят! Цял свят "се запозна" с потресаващата му неграмотност, простотия и простащина! Да, сикаджийската мутра отвори широко "чекмеджето" си за пачки с милиони и златни кюлчета! И с това ще остане в историята ни - със срам и позор!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари