Даниел Лорер: Българите показаха, че са уморени от ГЕРБ

0
Българите от София до Варна показаха, че са уморени от управлението на ГЕРБ
Българите от София до Варна показаха, че са уморени от управлението на ГЕРБ Снимка: Даниел Лорер / Facebook

Българите от София до Варна показаха, че са уморени от управлението на ГЕРБ

Въпросът е за промяна на модела на управление на Варна, което Портних наложи. Не мисля, че ще ни коства много усилия да убедим останалите партии и избиратели, че вече е недопустим. Коцев е правилният избор. Това заяви в ефира на БНТ Даниел Лорер от ПП-ДБ от Варна, където кандидатът на коалицията Благомир Коцев излиза на балотаж срещу настоящия кмет на града – Иван Портних от ГЕРБ.

Относно решението на ЦИК да премахне гласуването с машини в последния момент, Лорер коментира, че докладът на ДАНС е бил написан меко казано непрофесионално.

Истинското разследване предстои и то е какво е накарало ДАНС да произведе този доклад. Както вече стана ясно, сериозна опасност за машините не е имало, посочи Лорер.

По думите му снимането на изходния код на машините е било част от процедурата, за да може да се документира самият процес и всякакви други твърдения са спекулативни.

В заключение депутатът беше категоричен, че алтернатива на сегашното управление няма, което сериозно се е заело с осъществяването на съдебната реформа и членството на България в еврозоната и Шенген.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    daskal
    Абсолютно неправилно съждение! Българите показаха пак, че не искат да гласуват, а предпочитат да псуват вечер на ракийка пред телевизора. А иначе - на повечето места ГЕРБ запазват кметовете си.
  • 1
    3
    Абдал Демократович
    Демагог еврейски, ГРОБ спечели в почти всички областни градове, а в общините даже е още по-страшно.
  • 0
    2
    Бай Чеп
    Българите не знам дали са уморени, ама ПП-ДБ са неуморни като ги пердаши Тиквоча отзад с 200!
  • 5
    1
    ФАКТ
    ОПГ ГРОБ=ДПС! СТИГА!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари