Даниел Донев: Няма опасност от скок в цените на таксиметровите услуги в Русе

0
В града има само 500 действащи таксита, обясни собственикът на една от най-големите фирми в бранша
В града има само 500 действащи таксита, обясни собственикът на една от най-големите фирми в бранша Видео: Кис 13

В града има само 500 действащи таксита, обясни собственикът на една от най-големите фирми в бранша

Няма опасност от скок в цените на таксиметровите услуги в Русе.

В това увери собственикът на една от най-големите фирми в бранша Даниел Донев във връзка с предложението за актуализация на тарифите.

Той е категоричен, че дори и в момента, въпреки че има възможност за вдигане на цените до определения от Общинския съвет таван, фирмите предоставят услугата под максимално допустимата стойност, предава телевизия Кис 13.

Това, за което най-много настояват от таксиметровия бранш в Русе, е да се актуализира минималната дневна и нощна тарифа – съответно на 1,05 и лев и 1,20 лева.

Даниел Донев е категоричен, че въпреки високите цени на горивата и покачването на цената на труда, няма опасност от реално вдигане на максималните тарифи. Според него цените на таксиметровата услуга към момента са изключително конкурентни.

Според последната актуализация на цените през миналата година, таванът за дневната тарифа е 1,29 лв., а за нощната – 1,49 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    хайде бе
    1% от русенци били таксиджии?
  • 11
    2
    Копърка
    Сутрин разнасям 4 хлапенца по училищата им. Следобед ги прибирам. Вечер возя две майки. 900 лева са ми чисти месечно. Познавам родителите, те познават мен, аз лицензи и данъци на общината не плащам. Още по-малко пък такси към разни таксиметрови фирми. И аз лично познавам 10-на като мен.
  • 11
    1
    123
    "само" 500 , на град с 2/3 пенсаци. бая бакш се е навъдил.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари