Данаил Ковачев: На дневен ред са магистралата и трафикът при "Дунав мост"

3
Детелина Ачева е освободена като заместник-областен управител, обясни новият губернатор на Русе
Детелина Ачева е освободена като заместник-областен управител, обясни новият губернатор на Русе Видео: Русе Медиа

Детелина Ачева е освободена като заместник-областен управител, обясни новият губернатор на Русе

На дневен ред за мен е проектът за магистрала Русе - Велико Търново, състоянието на пътния трафик към и от Дунав мост, където бележим известен напредък, но въпреки това физическата възможност на този участък има известни граници“, заяви днес новият областен управител на Русе Данаил Ковачев. Той прие официално поста от предшественика си Анатоли Станев, който му пожела успех и кураж и му подари символично писалка.

Приемайки поста, изразявам надеждите на политическата общност и коалиция ПП-ДБ, чиято номинация съм, че в момента парламентаризмът е на по-високо ниво и излъченото правителство използва всички механизми на политическа координация и взаимодействие. Член съм и на ръководството на русенската организация на Демократи за силна България и също тайно се надявам номинацията ми да е един израз на уважение към най-старата политическа формация сред нашата коалиция“, каза Ковачев, цитиран от Русе Медиа.

Новият областен управител обясни, че при встъпването му в длъжност е бил уведомен, че е дошло решение на министър-председателя за освобождаване на Детелина Ачева като зам.-областен управител. Така че в момента в областната администрация няма действащ зам.-областен управител и не е ясно как и кога ще бъде решен този кадрови въпрос

Сред първите задачи на Данаил Ковачев ще бъде да се запознае лично с всички кметове на общини, като някои от тях познава отпреди, когато е бил служител на МВР. Ще се занимава и с подготовката на спокойно протичане на местните избори. Областният управител има и теми, по които очаква да работи заедно с народните представители от Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 29
    9
    Военен
    Селските полицаи станаха първи , благодарение на ППДБ , ДПС и Герб
  • 28
    8
    Стигнахме дъното
    Няма читави хора- съгласни да участват в СГЛОБКАТА. Никой смислен не иска да работи с с ПОДМЯНАТА- ДеБъ, за да оцапат и него. Държат ги единствено страха и алчността. Пореден пример, че свестните бягат, а новите са все по- жалки.
  • 24
    7
    пукал
    ей тъй гледам кат пукал
  • 4
    6
    До четвъртия
    Ти малоумен по рождение си или си паднал на главата си и тогава си станал такъв. Нима магистрали се правят само за местното население. Не, наистина нямам думи да окачествя твоя въпрос. Хиляди хора пътуват към голямото село, опс, пардон, към столицата ежедневно. Путъват и за Южна България. Пътуват и за Гърция. Ами по тази твоя логика да направим магистрала от Табачка до Щръклево. Само няколко мести хора ще ползват тази магистрала. А кой ще я издържа. Въпросът е не кой ще ползва даден път, особено магистрала, а да се събират съответните такси и да може да се изплати. Ако това е водещият мотив то тогава магистралата Русе - Търново - Габрово - Стара Загора - Свиленград ще се изплати за 4-5 години. Затова имаше и концесионен интерес. Друг е въпросът, че като истинска бананова република ние правим магистрали единствено и само от и за голямото село, т.е. към София. Колко българи, румънци и всякакви други хора трябва да загинат по пътя убиец - Русе - Бяла - Търново. Малоумие
  • 28
    5
    Мартин
    Поредното дрънкало, добрало се до власт след много свирки, радостно очакваш голямото крадене!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари