Дами кръщават хлебарки на името на бивши гаджета в американски зоопарк

0
От зоопарка дори издават дигитален сертификат за необичайното кръщене
От зоопарка дори издават дигитален сертификат за необичайното кръщене Видео: NOVA

От зоопарка дори издават дигитален сертификат за необичайното кръщене

Необичайна възможност „да зарадваш” бивше гадже за Свети Валентин предлага зоопаркът в Бронкс. Само срещу 15 долара всяка ядосана на бившия си дама може да кръсти хлебарка на негово име. За целта зоологическата градина предлага специални насекоми - мадагаскарска съскаща хлебарка, която е най-големият вид сред себеподобните си. От зоопарка дори издават дигитален сертификат за необичайното кръщене.

Често тези хлебарки се отглеждат и като домашни любимци, споделят от зоопарка. Те са родом от остров Мадагаскар, който е разположен край югоизточните брегове на Африка и обикновено живеят на колонии, скрити сред гниещи дънери и листа. За разлика от други видове обаче тези хлебарки нямат крила. Възрастен екземпляр може да достигне дължина до 7 сантиметра, обясняват експерти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари