Дали Нотариуса не е бил с чадър от органите на МВР и прокуратурата?

0
Бойко Рашков: Нотариуса е имал съучастник - Пепи Еврото
Бойко Рашков: Нотариуса е имал съучастник - Пепи Еврото Снимка: БГНЕС / Архив

Бойко Рашков: Нотариуса е имал съучастник - Пепи Еврото

До настоящия момент службите на МВР, органите на МВР изобщо не са работили по случая Нотариуса. Всеки разумен човек може да помисли дали Нотариуса не е бил с чадър от органите на МВР и прокуратурата, за да може да извършва престъпна дейност едва ли не пред погледа и очите на много български граждани.

Това заяви бившият вътрешен министър и настоящ депутат от ПП-ДБ Бойко Рашков в специално интервю за bTV.

Той обясни, че може да се установи дали Мартин Божанов - Нотариуса е бил сътрудник на МВР, като се поставят въпроси на вътрешния министър Калин Стоянов. Както е избрана комисия за установяване на обстоятелствата около смъртта на Божанов, тогава министърът ще е задължен да даде информация при закрити врата. Ако отговорът е положителен - че Божанов е бил сътрудник на органите на МВР, ще трябва да се установи причината и съответният служител на МВР дали е упражнявал контрол над Нотариуса, каза Рашков.

Според него Нотариуса е имал съучастник - Пепи Еврото. И единият, и другият са били свързани с обикновени прокурори и съдии, със служители на МВР и с прокурори от върховете на прокуратурата.

Той смята, че ако се установи, че Нотариуса и Пепи Еврото са имали връзка с политици, временната парламентарна комисия по случая ще се опита да ги прикрие.

Бойко Рашков подчерта, че трябва да се вземат мерки с оглед охраната правата на гражданите и техните интереси. Той е сигурен, че е изтекла информация от МВР, че органите на реда са разговаряли със съпругата на Божанов и бизнес дамата Ивайла Бакалова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари