Дай нЕкоя инвестиция, бе, бате!

2
Много пъти задавам въпроса, защо имаме Закон за насърчаване на инвестициите само за чужденци
Много пъти задавам въпроса, защо имаме Закон за насърчаване на инвестициите само за чужденци

Днес премиеринът ни е на посещение в Корея. Южна!

Въпреки, че Северна повече ще му съответства на вътрешната същност. Както разбираме от медиите, отново да ПРОСИ инвестиции. Честно казано, много обидно ми става.

Спомням си времето, когато в България имаше истински заводи, а не цехчетата на Баце. Когато произвеждахме в български заводи, собственост на българския народ, български стоки и ги продавахме по цял свят. Сега огромната гордост на мутрата е, че работим на ишлеме на чужди колонизатори, които са тук единствено, защото мизерността на заплатите ни приравнява на роби. Дори и в Африка не могат да намерят такава работна ръка. Което обаче се обезсмисля при огромните нива на корупцията.

Вместо да развива българската икономика, премиеринът ходи като млада ромка с три чавета да проси инвестиции, които да го спасят за още малко време във властта. Да пререже още някоя лентичка. Да прибере още някой милион, че е продал български роби на „инвеститорите“.

Много пъти задавам въпроса, защо имаме Закон за насърчаване на инвестициите само за чужденци. Но българската икономика се притиска и българският бизнес се унищожава от безумните изисквания и икономическа среда.

Мутрата става смешен навсякъде по света. Защото всички виждат какво прави. С изключение на кравоподобните му фенове, които не могат да мислят. Е, този път отиде да се излага в Южна Корея. Да отиде и в Северна. Да видят, че и по-страшни неща има!

Дай нЕкоя инвестиция, бе, бате!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари