Дадоха старт на русенската търла

0
Дадоха старт на русенската търла
Снимка: Дарик

Традиционната русенска търла вече може да се счита за открита, тъй като във вчерашния Разпети петък по-голямата част от щандовете и атракционите бяха разположени по алеите на Парка на младежта. Както вече писахме, официалното откриване на панаира ще бъде утре - 20 април.

Въпреки солидното количество дъжд, което се изля вчера над града, посетители не липсваха.

Утре официалният старт на търлата ще бъде отбелязан с концерт на Поли Генова и Део. За доброто настроение на русенци ще се погрижат и фолклорния ансамбъл към Младежки дом - Русе, клуб "Чанове", и други. Осигурени са множество атракциони, 4 от които са напълно нови и уникални за страната, а общият им брой е 12. Присъстват и традиционното виенско колело, "Центрофугата", "Гондолата", и други познати от предишни години забавления. Според организаторите щандовете със стоки и забавления са над 30.

Те уверяват, че са взети сериозни мерки за сигурността, реда и чистотата в парка по време и след провеждането на панаира. Сключени са договори с охранителна, почистваща и озеленяваща фирма за възстановяване на всички евентуални щети, които могат да бъдат нанесени.

Въпреки уверенията на организаторите и призива на кмета Пламен Стоилов за ограничаване на вечната поп-фолк музика, специфичните ритми огласяха почти всеки атракцион.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари