Да, в цяла Европа има групички, които протестират срещу вируса, гравитацията и каквото си поискат

1
Припомням, според думи на Мангъров от м. май 2020 г., вирусът трябваше да изчезне до м. юли 2020 г., пише Любомир Аламанов във фейсбук
Припомням, според думи на Мангъров от м. май 2020 г., вирусът трябваше да изчезне до м. юли 2020 г., пише Любомир Аламанов във фейсбук

 Хората имат право да протестират даже за Плоска Земя

Силно се надявам, че правителството няма да се уплаши и да допусне грешката на Борисов да направи групи за обсъждане на научни теми. Науката не е предмет на политиката. Науката е предмет на учените, на научните методи, на изследванията.

Правителството може да направи групи за различни икономически мерки, за различни социални мерки, за компенсации или за друго, което подлежи на масово обсъждане. Но не и на научни теми.

Да, в цяла Европа има групички, които протестират срещу вируса, срещу ваксините, срещу технологиите, срещу гравитацията и срещу каквото си поискат. Хората имат право да протестират даже за Плоска Земя. Но едно правителство няма право да легитимира ненаучни глупости.

Припомням, според думи на Мангъров от м. май 2020 г., вирусът трябваше да изчезне до м. юли 2020 г. Както е видно, това не се случи. Както и нищо не се случи по другите му предсказаният. Ако той отново бъде легитимиран, че може да разговаря с правителството за "алтернативни решения", ще се върнем с две години назад.

А че ваксинирани депутати се възползват от незнанието и страховете на хората и ги подклаждат да протестират срещу ваксините, ще си понесат отговорността. Рано или късно лъжите стават видни, даже и за най-върлите фенове.

И да, науката е наставница сурова. Която не се интересува от "личното мнение" на когото и да е.

Любомир Аламанов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари