Да учиш английски между игрите, забавленията и с опитни преподаватели

3
как да превърнем обучението в приключение, обясняват специалисти
как да превърнем обучението в приключение, обясняват специалисти Видео: Bulgaria ON AIR

Архаично е да мислим за английския като за чужд език. Лингвистите и преводачите от край време гледат на него като нещо глобално и задължително. Кога обаче да започнем с "консумацията" на езици и как да превърнем обучението в приключение, това обясняват специалисти в Bulgaria ON AIR

"Говорим за екология, имаме ателиета по готварство, децата са под грижите на преподаватели по изкуства и спорт. Те напредват по естествен начин по английски език. Имаме преподаватели от цял свят, които идват да преподават специално при нас. Учим без стрес и без напрежение. Основната методика е учене чрез игри, през целия ден са потънали в англоезична среда и всеки ден напредват. Родителите се убеждават колко много децата неусетно напредват, имаме интеракция и много игри. Чупим бариери, първо децата проговарят, след което ги ограмотяваме", разказа за "България сутрин" мениджърът на езиково училище Елена Немцова.

Тя обяви, че вече има разрешение за летните занимания .

"Децата напредват по забавен начин с опитни преподаватели. Помагаме да свалят бариерите в проговарянето на чужд език", посочи още Немцова за Bulgaria ON AIR.

Пет заплатени седмици сега ще са промоционални - с шеста безплатна.

"Само за нашите деца има отворен парк с много атракциони, с часове по ориентиране, час по катерене. Спортът е нещо, с което децата много се забавляват и се разчита на него. Детето проговаря на езика, на който му говорим.Всеки нов език развива мозъка невероятно. Групите са селектирани, всяка група е до 12 деца. Имаме огромна популярност в последните 5-6 години, създаваме и приятелства", допълни Немцова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари