Да помогнем на Макси в битката за спасяване на живота му!

0
Ирина и Краси не се отказаха от болното си осиновено дете, днес те се надяват на помощта ни
Ирина и Краси не се отказаха от болното си осиновено дете, днес те се надяват на помощта ни

"На Коледа стават чудеса. Моля ви, помогнете и на моето слънчице да стане чудото. И аз като майка искам Макси да играе, тича, детската стая да е разхвърляна с играчки"

Този призив отправи към нас майката на Максимилиан от Пловдив, който страда от детска церебрална парализа и се нуждае от ежедневни процедури, рехабилитация и логопед, сподели Traffic News. 

Един ден Макси да прави бели като всички деца – това е простичката мечта на Ирина и съпруга й Красимир. А тяхната история е доста показателна...

Двамата след 18 години безуспешни опити да имат своя рожба решили да си осиновят момченце. "Аз още първия път, като го видях в Дома, и разбрах: Той ще е", казва бащата. Осиновяват Макси, когато е едва на 4 месеца. Тежал по-малко от 4 кг. Когато момченцето става на година, лекарите му поставят страшната диагноза детска церебрална парализа.

Родителите го възприели тежко, бащата получил инфаркт, после още един. Роднини започнали да увещават родителите да върнат момченцето. Ирина и Краси обаче обичали момченцето повече от всичко на света. Приемат съдбата си и нямат никакво намерение да се отказват от Макси. Оттогава вече 6 години се борят за детето – преминали операции и се преместили да живеят в Пловдив, за да са по-близо до специалисти.

Всеки ден рехабилитация, два-три пъти логопед, конна езда, за която вече не стигат средствата. Месечно разполагат с около 700 лева, които Краси изкарва като готвач. Редом до тях са техни приятели, които помагат за процедурите на Макси. От ден на ден обаче все по-трудно става да плащат за жизненоважните процедури. Надяват се добри хора да им подадат ръка.

А те на свой ред се канят да дарят любовта си на момиченце, което да осиновят – така и Макси един ден няма да е сам.

Да помогнем на семейството, което не се отказа от болното си осиновено дете в битката за спасяване на живота му!

Ето и сметката за лечение на Макси:

BG54UNCR70001521431391 - в лева, BG70UNCR70001521431394 - в евро. Титуляр - Максимилиан Красимиров Младенов

PeiPal сметка- [email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари