Да помогнем на Лори да ходи!

4

Семейството на Ралица и Петър Ангелови от Русе трябва да събере 199 198.29 щатски долара, за да може малкото им момиченце Лори да тича, танцува и лудува - или просто да има едно добро и щастливо детство, каквото всяко дете заслужава.

Лори е родена на 3 ноември 2016 година с рядката диагноза - вроден дефицит на бедрена кост. Това е свързано с тежка малформация на таза, със забавено вкостяване на шийката на бедрената кост, с тежка ъглова деформация в тази област и екстремно прогресиращо скъсяване на лява бедрена кост. Въпреки страшната диагноза, за чаровното момиченце има надежда да проходи. Отлична е прогнозата, ако детето се подложи на серия операции в Медицинския център „Света Мери“ в Уест Палм Бийч, Флорида, САЩ. 

Чрез първата и най-сложна операция ще се коригира деформацията на таза и ще се реконструира бедрото. Тази процедура е разработена в „Света Мери“ през 1997 г. и е усъвършенствана през последните 21 години, през които са излекувани стотици деца, обяснява майката на Лори. Сумата, която е нужна, за да се сбъдне мечтата на семейството от Русе, обаче е непосилна за тях, а насрочената дата за първата стъпка от лечението е на 15 януари 2019 г.

Първоначално родителите на Лори се насочили за финансиране на нужното лечение към Фонда за лечение на деца, но са получили отказ. Затова те се обръщат със зов за помощ към всички добри хора в България и зад граница, като предварително от сърце благодарят на всички отзовали се.

Всеки, който иска да подкрепи Лори в предстоящите й нелеки битки, може да го направи на откритата дарителска сметка, по която се набират необходимите средства. Предстои откриването и на DMS номер.

Набирателна сметка:

УниКредит Булбанк 

UNCRBGSF

BGN сметка:

BG16 UNCR 7000 1523 2804 10

USD сметка:

BG27 UNCR 7000 1523 2804 06

Титуляр: 

Лора Петрова Ангелова

PayPal account:

[email protected]

Повече за това как можете да помогнете четете ТУК

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари