Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Да не си нито жив, нито покойник в България!

1

Ще започна с този израз: ,,Да не си нито жив,нито покойник в България''!

Уважаеми съселяни и приятели на Село Мечка ето това се случва в нашия гробищен парк - счупени надгробни паметници взети и използвани за брута в изграждането на новите гробове от хората които си вадят хляба с тази дейност.

Крайно разочарован съм! Идваш си в Мечка отиваш на гробищата да запалиш една свещ и сложиш едно цвете и не намираш паметната плоча която лично си поставил на гроба на баба си. Обиден, огорчен и вбесен - ей така се чувствам от това, че някой е обругал паметта на жената, която ме е държала в ръцете си когато още не съм можел да стоя на краката си.

Поругаването на един гроб е подсъдимо! Кметът на Мечка не можел нищо да направи, защото било частен въпрос.. дали е така?

Това, което се случва с надгробните плочи в никоя нормална държава и никой разумно мислещ човек не би го направил.

Бог да прости мъртвите и нас дето ще се присъединим към тях някой ден виновни, че не сме успели да съхраним последното място което им е отредено на земята.

Докато си мислих защо паметниците от руско-турската война на непознати хора тънат в забрава обрасли в растителност и изоставени се оказва че на хора с които сме говорили,съжителствали и обичали съдбата е още по лоша. 

Не мога да опиша с думи как се чувствам...

Автор: Н. Т.
(Автор: Н. Т. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари