Да говорим за "Малката булка", стига с този Байрактаров

0
На Валери Симеонов му писна да отговаря на въпроси за скандалното напускане на Байрактаров
На Валери Симеонов му писна да отговаря на въпроси за скандалното напускане на Байрактаров Снимка: БГНЕС

"Е, преди президентските избори нямаше проблем, сега има проблем. Аз не чух тук някакво сериозно основание за напускане на групата. В момента се формира следващото НС, във всяка партия се преглеждат листите. Байрактаров много добре знае, че последната дума е на Изпълнителното бюро. Знам, че някои иска да направи малко скандалче от това, но аз няма да помогна."

Това заяви Валери Симеонов от Патриотичния фронт пред Нова Телевизия.

Той посочи фактите от първа ръка - листите в момента не са наредени.
Истината е, че Байрактаров е на избираемо място, пълен мандат. Сега да се търси някакво задкулисие. Минаха толкова месеци, явихме се на президентски избори и нямаше проблем, сега има”, каза той.

„Ние много неща постигнахме като група и преди това в ТВ Скат. Байрактаров си избира да прави собствена политика, собствена политическа кариера. Да му пожелаем успех. Никой няма правно основание да ме упреква в договорка с Борисов и ГЕРБ”, посочи още той.

„Всяка партия реди своите листи, своите предложения, след това се редят листи. Това ще стане най-вероятно в петък при нас, съобщи още той.
Що се отнася до бъдещето Народно събрание, той коментира, че нищо друго няма да стане, освен това, което стана преди 2 години – ще седнем и ще преговаряме за нашата програма за програмата на правителството. Хората не се интересуват дали ще се обединим с ГЕРБ или БСП – това е жълтения. Ние успяхме ли да разочароваме нашите избиратели, след като с 16-17 човека успяхме да прекараме няколко закона, с които ограничихме влиянието на етническите партии"
, посочи Симеонов.
Той зачекна и смешната страна на нещата.

„Сега върви един страхотен индийски сериал „Малката Булка”, нека да говорим за него, стига с този Байрактаров”, предложи Симеонов.
Той коментира и ситуацията с нежеланите чужденци в Елин Пелин.
„Сирийците не са лоши, просто не са желани. Представители на Хелзинкския комитет и всякакви други соросовидни общества объркват нещата”, смята той.
След като Ани Цолова го обвини в подстрекателство, той посочи, че това не е вярно.
„Никого не подстрекавам, ако това се случи, кой ще е виновен, попита Симеонов и даде пример, като разказа сценарий, в който семейство остава и в следващите дни някой драсва клечката. Вие ще поемете ли вината, че сте защитавали тази позиция?”, попита той.
„Да изпитвам вина, че съчувствам на хора", обаче избухна Цолова.

"Омръзна ми да защитавам позицията, че сме някакви зли балкански изроди”, каза още той. Симеонов коментира и включването в политиката на Елена Йончева и желанието и да се  включи със защита на границите ни.
„Ох милата, ми да дойде, всеки ден съм си в кабинета. Тя обикаля Донбас и т.н. Сега е решила да решава нашите проблеми. Ще ѝ дам една стълба, за да я прескочи оградата. Знаете ли за какво става въпрос? Това са 4 места. И на вас ще дам, ако трябва”, обърна се той към Виктор Николаев.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари