Да, бе, Апостоле, за какво си ни?

0
В Аватар те превърнахме, Василе! Ползваме те за лице назаем веднъж в годината...
В Аватар те превърнахме, Василе! Ползваме те за лице назаем веднъж в годината...

Сетихме се пак за теб, Дяконе!

Правим го веднъж в годината, защото гледаме, че и другите си пълнят фейсбуците с твои рисунки, освежават стената с твои мисли.

В Аватар те превърнахме, Василе! Ползваме те за лице назаем веднъж в годината, белким ни погледнат с други очи стената. Защото дет’се вика без Фейсбук за какво ни е Левски?

Да, бе, Апостоле, за какво си ни?

Отборът с твоето име си го менкат Шиши и някакви бакшиши от ВТБ като Спас Русев, Милен Велчев и прочие търгаши с държавен дълг и държавна чест.

Градът с твоето име е превърнат в експортен център на просяци за скандинавските страни. И на ромски курви за останалата Европа.

Кварталът с твоето име първи падна предаден от свои под турско иго – издигна Гибона от Левски като кандидат на ДПС.

Артистът с твоето име в „Дякон Левски“ пък те осребри, като влезе в листите на БСП! Партията, която на „Орлов мост“ с целуна с ДПС и смени в учебниците турското робство с османско ненатрапчиво присъствие.

Да, бе, Апостоле, за какво си ни?

Довечера президентът Радев ще говори мъдри думи за теб. Нищо, че ако беше прочел тефтерчето ти, нямаше да бърза да дава кола, секретар и охрана от НСО на жена си, за която го ожениха с PаRtiina повеля.

И патриотите ще развеят знамената с лика ти. Ама няма да те гледат в очите, защото ще прочетеш в тях, че един още е руско мекере, втори е ДС-такова, а третият прави четата с предател.

Корнелия и тя се бори за свята и чиста република, ама, ако може под руско знаме, под флага на правнуците на онези, дето помогнаха да те осъдят в София. Защото те сега и дърпат конците.

Няма начин и ДПС да не каже, че си искал българи и турци да живеят в мир и благоденствие. И те искат същото, само ако може Агата от Сараите да продължи да разпределя порциите.

Като полее магнолиите, и Бойко ще си пусне снимка с внучето под портрета ти в Банкя. Ще напише отдолу „Народе???“ И утре ще одере същия този народ с поредните многомилионни поръчки за Шиши.

Христо Иванов каза като теб „Да“ на България, само и само да събере подписи за регистрация. След което се прегърна и да целуна със съпартиеца си Джасим, дето с едни деца се чуди „лайно ли е Васил Левски“.

И Марешки, и Магарешки и всички останали популисти ще те яхнат и ще те яздят, яздят, яздят…Разни мигленкуневци и раданкъневци също ще искат.

Апостоле, за това си ни, за да те яхнем за един ден!

А в останалите ще продължим да превръщаме България в онова, в което точно ти не искаше да я виждаш.

ПП: Дяконе, дано не си разбрал, че тези дни едни невръстни хлапета от едно родолюбиво българско училище отидоха в ботеви униформи да отдадат чест пред паметника ти и ги обвиниха, че са взели пари за това.

Автор: Владимир Зарков

Източник: 7dnibansko.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари