Д-р Найденова: Отвратителна държава, която нехае за здравето на хората!

2
Д-р Найденова е началник на Второ вътрешно отделение и председател на Дружеството на Българския лекарски съюз към МБАЛ Шумен
Д-р Найденова е началник на Второ вътрешно отделение и председател на Дружеството на Българския лекарски съюз към МБАЛ Шумен Снимка: Фейсбук

Отвратителна държава, която нехае за здравето на хората, държава, която принася в жертви здравните си работници! Държавници, които рискуват живота на болните, за да запазят собствените си постчета! Омерзена съм от случващото се! Област Шумен е запалена с Ковид инфекция, умират хора, не постига персонал в болницата, а вече и няма къде да се настаняват прииждащите нови и нови болни!

Това написа в личния си профил във фейсбук д-р Десислава Найденова. Тя е началник на Второ вътрешно отделение и председател на Дружеството на Българския лекарски съюз към МБАЛ Шумен. Ето какво пише още възмутената лекарка: 

"Ние изнемогваме, удавени в собствената си безпомощност търсим решения за здравето на хората, но срещаме стена от безразличие от държава и властимащи! Хора, опомнете се! Опомнете се докато все още ни има! Всеки ден даваме все нови и нови жертви на Ковид инфекцията от нас лекари, мед. сестри и санитари!

Чуйте нашия зов за помощ! Утре може да няма лекари в тази болница, утре може да няма болница! Не можете да си представите какво е докато не го изживеете, докато не изпитате нашата безпомощност, но докато чакате това да се случи, за нас вече ще е късно, за вас- също!

Държава, която позволява това да се случва, държавници, които нямат смелостта да вземат адекватни решения в името на запазването здравето на човека, това виждам в момента! Това ли е държавата, за която жертваме живота си всички здравни работници!

Докога ще го търпим?! "
 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари