Д-р Мирослав Ненков: Толкова рязко пропаднах, че не разбрах какво се случва

1
Осъзнах се вече на земята с един липсващ крак, заврян някъде на дълбоко, обясни бившият здравен министър
Осъзнах се вече на земята с един липсващ крак, заврян някъде на дълбоко, обясни бившият здравен министър Снимка: БГНЕС / архив

Бившият здравен министър пострада при спъване в дупка на тротоар в София

Бившият здравен министър и известен анестезиолог д-р Мирослав Ненков пострада при спъване в дупка на тротоара на кръстовището на бул. "Васил Левски" и ул. "6 септември" в центъра на София.

В момента дупката е обезопасена след подадения сигнал до Столична община. В неделя в дупката се е спънал д-р Мирослав Ненков.

"Толкова рязко пропаднах, че не разбрах какво се случва. Осъзнах се вече на земята с един липсващ крак, заврян някъде на дълбоко. Много неприятно изживяване. Аз веднага сигнализирах 112, те казаха, че ще предадат сигнала. Два часа по-късно нищо не беше се случило. Два часа по-късно отново се обадих на 112 и на дежурен телефон в общината, който намерих в интернет. Много любезна дама ми обясни, че сигналът ми е предаден", разказа д-р Ненков.

По думите му, институциите са би мудни, а това е потенциално опасно място в центъра на столицата. Оказа се, че и преди две седмици е бил подаден сигнал в общината.

От Столична община ни изпратиха писмена позиция, в която посочват, че сигналът е получен в контактния център. Под компрометирания участък минават много мрежи на различни експлоатационни дружества, които са сигнализирани и призовани да поправят тротоара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    :jhvhmmhvng
    Колко пострадали трябва да има , за да си свършат на практика( а не на хартия само) работата всички бюрократи на веригата, натискайки си топлите столове?!?!!! Докато се “ намъдруват” и “ прехвърлят “ отговорността още хора ще пострадат…. Тази проказа бездушие , равнодушие и подобни …. никой те може вече да излекува
  • 3
    1
    Kofti
    Пак си прехвърлят топката!!! Знае ли се кой точно? Кой ще поеме отговорност? Май никой!!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари