Д-р Иван Димитров влиза в болница

0
Здравето му след 4 денонощия в ареста е разклатено
Здравето му след 4 денонощия в ареста е разклатено

Тръгва по изследвания, тъй като здравословното му състояние след 4 денонощия в ареста е разклатено.

Лекарят от Пловдив д-р Иван Димитров, който бе арестуван след стрелбата по крадеца рецидивист Жоро Джевизов – Плъха, ще се подложи на медицински изследвания. „Здравето му след 4 денонощия в ареста е разклатено. Силно влияние му оказал и преживеният стрес, съобщи адвокатът му Георги Кутрянски, цитиран от в. Монитор.

„И психически дори, а и той си има един куп заболявания. В ареста беше 4 дни. А и този стрес, на който бе подложен, му повлия. Ще ходи по прегледи”, обясни адвокат Кутрянски.

Медикът страдал от предишни заболявания, едно от които е дискова херния. Той е имал две операции и този май е трябвало да бъде на контролен преглед, на който да бъде решено дали да се подложи на трета хирургическа интервенция. 

По време на нападението от Жоро Плъха лекарят получил и други наранявания освен прорезната рана на глезена си. При сборичкването д-р Димитров паднал и е наранил лакътя си. „

Като си направи съответните прегледи, ако се налага, си има компетентни лица, които ще кажат. Той се чувства много зле. Освен това нараняване в крака, има и други наранявания. Те са отразени в съответните протоколи. При нападението има и други удари”, каза още Кутрянски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари