COVID-19: Затягат мерките в училища и детски градини

2
При какви условия ще се преминава към онлайн обучение
При какви условия ще се преминава към онлайн обучение

При какви условия ще се преминава към онлайн обучение

Затягат мерките за контрол за допускане на децата в яслите, детските градини и училищата. Причината е ръстът на заразени с коронавирус у нас. Ще се проверява всяко едно дете за висока температура, болно гърло и други характерни симптоми. Указанията вече са изпратени от Столичната регионална здравна инспекция до директори на училища и детски градини. Ръст на заразените се наблюдава от няколко седмици, предаде NOVA.

При достигане на 30% заболели ученици, учебното заведение преминава към онлайн обучение, обясни зам.-директорът на 119-о СУ в София Симеон Ангелов. Там към момента отсъстват между 5 и 10% от децата, но няма потвърден случай на коронавирус.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Ооооо, 123 пак е тук!
    Редовен списовател, със сигурност избирател на израждане, плешивата златка и милен психото. Повтаря всичките кретенски опорки на копейките по няколко пъти на ден! Айде дано в най-скоро време да го пипнеш това, дето не е ковид, в най-тежкия му вариант, но не се обръщай към "бялата мафия", ами кротко си избери ковчега. Амин.
  • 0
    4
    До Иво
    Заради такива като тебе сме на първите места в света по смъртност от ковид. Не е зле да го изкараш това "грипче", и да се лекуваш с чайчета и аспиринче, както препоръчва шебека Мангъров. Е, може да се наложи да изкараш месец-два в Туба на кислород и системи, да ти се увреди завинаги сърцето например, ама какво толкова, сигурно си безсмъртен. А да, и на Басарбово и Чародейка има още места за заболели от "обикновения грип", заповядай!
  • 0
    3
    Ivo
    Стига вече,това е прекалено,обикновен грип е това,и не се умира,копира се с лекарства!Не плашете хората,кретени!
  • 4
    2
    123
    Това с ковида са тотални измислици. Всеки кихащ се третира и вписва като ковидясал. Всичко е бялата мафия да се понагруха дистанционно отново. Не ви ли е срам свинчуги алчни. Трябва ли Владимир да метне една бомба на паветата, че да замлъкнете с този ковид най-сетне и да обърнете внимание на реалните проблеми на обществото? Преди за 5 дни изчезна ковида като нахлу в украйна. Добре помним.
  • 2
    1
    гост1
    ковид 20 затворете заведенията като за начало тез лакомници хем ще ограничите наркотиците проституцията а курваляците ще се бесят няма да има селфи на ресторант сама че чичо не е удобно да е на снимката давайте
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари