Човечеството e експеримент

0
Могъщо създание донася във Вселената енергиите и самата същност на живота
Могъщо създание донася във Вселената енергиите и самата същност на живота Снимка: sanovnik.bg

Според световно известната американска ораторка и авторка на няколко бестселъра Барбара Марчиняк човечеството е експеримент. Популярната езотеристка е защитила бакалавърска степен по социални науки и, докато е писала многобройните си творби, е реализирала различни пътувания и астрологически изследвания в търсенето на смисъла на самата Зора на мисълта.

Според Марчиняк хората в цялата си съвкупност са били предварително замислени и създадени от могъщо същество, която тя нарича Първосъздателя и го отъждествява с Бог. Могъщото създание донася във Вселената енергиите и самата същност на живота.

Когато създал човека, Първосъздателят му дал някои от своите умения, защото искал да експериментира с разума и да види на какво са способни разумните същества. Специално за човечеството във Вселената била създадена и зона за свободна воля, където хората имали пълна свобода да поемат по свой собствен път.

Според авторката хората били и са част от Първосъздателя. Когато той ги освободил от попечителството си, им възложил задача, която според него била проста. Те трябвало да станат на свой ред създатели, да творят с дарената им мисъл, а всичко направено да бъде връщано към божеството и така всичко да стане част от едно цяло.

Първите хора били много по-могъщи, те имали 12-нишкова спираловидна система на ДНК. Те започнали да експериментират с енергията на Първосъздателя, която съществувала в тях. Създавали своя собствена йерархия, която на свой ред създала други йерархии.

Всяка следваща йерархия създавала нова йерархия, която надарявала със своята същност, за да работи за развитието на тази вселена. Постепенно Земята станала интергалактически център на Вселената.

Марчиняк определя зенита на човешката раса към 500 000 години преди новата ера. За нея Лемурия и Атлантида са бледи подобия на някогашната мощ, а останките от великите цивилизации лежат заровени дълбоко под ледовете на Антарктида.

Краят на човешкия възход дошъл с война. Вещото време свършило с опита на някои от първохората да придобият по-голяма мощ. Цивилизацията рухнала, а човешкият род западнал.

Авторката обаче вярва, че един ден ще настъпи Ренесанс, сегашният световен ред ще рухне, хората отново ще се отворят за 12-те пътя на познанието и по този начин тяхното ДНК ще се възроди. По този начин те ще докажат, че са успешен експеримент.

Източник: sanovnik.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари