Чичко-паричкото на ученичката Верджиния замесен в афери с общинска фирма

1

Чичкото от една от най-атрактивните пловдивски двойки - неприлично младата Верджиния и 52-годишния Николай Костов, се оказа скандален бивш общински шеф в Асеновград. 

По линия на СДС пловдивчанинът бил спуснат от областния град да оглави общинската комунална фирма БКС „Св. Княз Борис Първи”. В мандата 1991-1995 година, когато кмет на Асеновград е бил доц. Симеон Тодоринов, Костов е бил във вихъра си. Тогава прокуратурата е заливана от сигнали за злоупотреби, съмнителни продажби на общински оранжерии и други фирмени активи, всичките собственост на комуналната фирма, информира Марица.

След старта на разследванията срещу него обаче Костов напуснал шефския пост. Последвали дълги години, в които пловдивчанинът се оказал неоткриваем за органите на реда. В резултат не му е връчена нито една от призовките. 

Преди това пък Костов работил като инженер в Тополово, където също се прочул със служебни и лични афери. Костов е доста по-зрял от Верджиния, можа да й е дядо, възмутено коментират пуритани, запознати с връзката на Верджиния и Николай.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари