Четириметров воден стълб отнесе улици в Ореш

1
По думите на кмета на Ореш е било много страшно
По думите на кмета на Ореш е било много страшно

По думите на кмета на Ореш е било много страшно

Порой отнесе улици в Свищовското село Ореш. Краткият дъжд нанесе щети, които още не могат да се оценят. Хората свидетелстват за четириметров воден стълб в дерето през селото.

Според кмета на Свищов Генчо Генчев комисия ще направи оглед на засегнатите участъци от инфраструктурата.

"В дерето имаше над четириметров воден стълб. В долната част се образуваха свличания по главния път. Няма засегнати къщи или хора. Нямаше сигнали за наводнения в дворове. Имаше отнесени контейнери за битови отпадъци и отнесена асфалтова настилка", разказа той, цитиран от NOVA.

"Най-важно е, че няма пострадали хора, добре, че не минаваха коли, щяха да бъдат отнесени. Дерето е пълно с асфалт. Шосето беше непроходимо", обясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Край!
    Сега вече ми се изясни картинката с отпътувалият в дерето асфалт – бил е новоположен, през 2018 г., от „великите“ строители на пътища и магистрали – ГЕРБ! Браво, Бойко, и от тук си крал с пълни шепи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари