Четири катастрофи за два часа на пътя Мездра - Враца

1
При единия инцидент са засегнати 5 автомобила. На пътя се катастрофирали два тира, два леки автомобила и един микробус
При единия инцидент са засегнати 5 автомобила. На пътя се катастрофирали два тира, два леки автомобила и един микробус Видео: bTV

Временно е затворено движението по главен път Е-79 между Враца и Мездра в посока София. Причината са 4 катастрофи на различни места по трасето, станали за времето от 09:50 ч. до към 12 ч. на обяд.

При единия инцидент са засегнати 5 автомобила. На пътя се катастрофирали два тира, два леки автомобила и един микробус, съобщи bTV.

Всичко се случва, защото в посока Мездра е имало още две катастрофи. Докато полицията се опитва да регулира движението, шофьори на леки автомобили на своя глава започват да правят обратен завой. Поради тази причина автомобил е бил ударен от ТИР, който идва от Враца с висока скорост.

Радина Икова е била в един от автомобилите. „Бяхме в колона и чакахме, не видях кой направи обратен завой. Последно видях тира, който летеше – удари колата, която беше зад мен, удари и мен”, разказва Радина.

При инцидента има пострадали хора, но те не са тежко ранени. Двама души са с леки порезни рани.

Движението на леки автомобили в посока София се осъществява по временен маршрут: с. Паволче - с. Челопек - с. Ребърково с излаз на главен път Е-79.

Тежкотоварните автомобили временно са спрени и ще бъдат пренасочени по друг обходен маршрут: с. Моравица - гр. Мездра с излаз на главен път Е-79.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари