Четири агенции ще следят изборния резултат в Русе

0
Става дума за агенциите „Алфа Рисърч“, „Галъп“, „Маркет Линкс“ и „Тренд“
Става дума за агенциите „Алфа Рисърч“, „Галъп“, „Маркет Линкс“ и „Тренд“ Снимка: Областна администрация

Само за няколко часа бе завършена окончателната подготовка на многофункционалната спортна зала „ОЗК Арена” в Русе за предстоящия в неделя вот 2 в 1

 Там ще се приемат протоколите от секционните избирателни комисии и ще става отчитането на изборните резултати. В залата са предприети всички мерки, така че да се осигури безпроблемно и адекватно протичане на процеса. Осигурено е достатъчно голямо пространство и съответно са въведени всички необходими противоепидемични мерки. На място ще има възможност и за провеждане на пресконференции. Разпределени са и функциите между компетентните институции. 

Охраната на изборния процес е под контрола на органите на МВР. Осигурени са специализирани автомобили на спешна помощ и на пожарната.

Припомняме, че залата ще бъде на разположение за нуждите на Районната избирателна комисия до отчитане на резултатите, т.е. до окончателното приключване на всички изборни мероприятия.

Същевременно четири екзитпола ще следят изборните резултати от 14 ноември в Русе. Става дума за агенциите „Алфа Рисърч“, „Галъп“, „Маркет Линкс“ и „Тренд“.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари