Черният пиянски петък удари с пълна сила!

0
Алкохола не прощава!
Алкохола не прощава!

0

2

3

4

5

6

7

10

Милиони британци се събудиха със зверски махмурлук и куп въпроси в главата като „Къде съм”, „Къде са ми панталоните”, „Колко, по дяволите, изпих снощи”.

Причината – страната преживя своя Черен пиянски петък, известен още като Петъка на насиненото око, съобщава „Сън”, цитиран от „Блиц“. Телефоните за спешна помощ буквално прегрели.

Последният петък преди Коледа на Острова традиционно се превръща в истинска вакханалия заради служебните купони и началното на дългата ваканция. Тогава по улиците на градовете могат да се видят изпълнения, засенчващи многократно родния 8 декември.

Полицията била принудена да е на крак цяла нощ и да вика подкрепления, за да опази обществения ред. Линейките хвърчали по стотици случай на инциденти, свързани с препиване. Продажбите на алкохол са скочили със 142% в сравнение с обикновена петъчна вечер.

В Кардиф е бил организиран специален мобилен пункт, който да поеме десетките „ходещи ранени” (още не мъртви). Милиони британци наводниха баровете и кръчмите в най-предпочитаната вечер за служебни банкети.

В Черния пиянски петък е и пикът на закачките между неверни партньори преди те да се приберат при семействата си. Тогава мераклиите за секс смело излизат на светло.

Полицията призова гражданите да пият отговорно, но ефект нямаше. В Лондон и други градове по улиците можеха да се видят както разголени мъже и жени, така и припаднали от пиене купонджии, а също не една и две пиянски схватки. Не е ясно дали броят на арестуваните е по-малък от този на прибраните с линейка. Любопитното е, че до нечовешко състояние са се докарали не само младежи, но и много хора на по-улегнала възраст от над 40 години.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари