Черен Илинден в Русенско

3
Серия тежки катастрофи с четирима ранени
Серия тежки катастрофи с четирима ранени Снимка: БГНЕС

Серия тежки катастрофи с четирима ранени станаха днес в Русенско, предаде БГНЕС.

Две от катастрофите са регистрирани само в рамките на час, предизвиквайки затруднение в движението.

Преди обед на пътя Русе-Бяла, в района на гара Бяла, тежко е пострадал 17-годишен моторист. Младежът, който няма книжка, се е ударил в задната част на товарен автомобил „Форд Рейнджър”. Той е откаран с политравма в русенската болница. След операция е в кома, с опасност за живота.

В ранния следобед отнето предимство е довело до удар между бус „Ситроен“, управляван от 67-годишен мъж, и лек автомобил БМВ с 25-годишен шофьор. Възрастният водач е излизал от второстепенна улица и е отнел предимството на леката кола. При сблъсъка са пострадали двамата шофьори, които са откарани в болница.

Почти по същото време на бул. „България“ лек автомобил „Тойота“ се е ударила в стълб. 45-годишният водач на "Тойота"-та е пострадал и е отведен в болницата за преглед. Според свидетели, инцидентът е възникнал, след като на булеварда е навлязъл лек автомобил „Опел“, управляван от 64-годишен мъж. Той не е дал предимство на движещата се по международното шосе кола, което е принудило водачът на "Тойота"-та да се отклони вляво и да се блъсне в стълба. 45-годишният мъж също е откаран в болница.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари