Ченалова: Никой не вярва на Борисов

6
Според Ченалова Борисов е страхлив и сервилен - от Тодор Живков, през Симеон, та до Меркел
Според Ченалова Борисов е страхлив и сервилен - от Тодор Живков, през Симеон, та до Меркел

"Това са поредните обещания, които няма да изпълни. Заеми не взимаме, защото не ни дават", това споделя Румяна Ченалова във фейсбук страницата си 

Ето и пълния текст: 

Изчегъртването на фискалния резерв няма да помогне. Изразът за мазнинката, с който умишлено ни дразни няма да заблуди никого. Обеща по 1000 лв. на медиците от първа линия в битката с Ковид-19, които така и не получиха.Така ще е и с тези обещания.

Бори се за всеки ден власт, подкрепян от кохортата си, която е впила нокти като умиращо животно в постове - от министър до обикновен държавен служител.

Борисов е хищник и ще си отиде като хищник .Той не познава милосърдието. Моралът му е формиран в средите на силовите структури , в годините, когато рекета беше начин за забогатяване, а парите - основна ценност.

Борисов е страхлив и сервилен - от Тодор Живков, през Симеон, та до Меркел. Изолацията, в която вече е поставен ще рани смъртоносно егото му и ще разлюлее като земетръс сигурността му.

С цялото си поведение декларира, че протестите не го вълнуват. Истината е, че е уплашен така, както никога досега. Страха, че ще загуби властта си завинаги и ще получи възмездие за престъпленията си генерира фалшивата му поза на спасител.

Никой вече не му вярва.

И трябва да продължим, без колебания докато пречупим врата на чудовището, което вие в предсмъртна агония.

Остана малко и сме длъжни да извървим пътя до край!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари