Челна катастрофа затвори пътя за Малко Търново

1

В болница са откарани петима пострадали

Катастрофа между два леки автомобила затвори пътя за Малко Търново, предава NOVA. Сигнал за челен сблъсък по пътя Бургас - Малко Търново е получен в 04:30 ч.

По първоначална информация лек автомобил, с румънска регистрация, губи контрол и се блъска в лек автомобил с бургаска регистрация.

В колата с румънска регистрация са пътували мъж и жена - румънски граждани, а в бургаския автомобил - семейство - мъж и жена с двете си деца.

В болница са откарани майката с двете деца и двамата румънци.

До приключване на огледа и извозване на двата автомобила пътят за Малко Търново, респ. Турция остава затворен след с. Крушевец. Като обходен маршрут се използва пътя през с. Визица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари