Чалга певиците са топ джигитите на България

1
Галена е номер едно в класацията по брой извършени гафове по шосетата из страната
Галена е номер едно в класацията по брой извършени гафове по шосетата из страната

Най-известните чалга певици са сред топ джигитите на България и са правили многократно нарушения на пътя.

Галена е номер едно в класацията по брой извършени гафове по шосетата из страната. Тя е отнесла 17 акта от Пътна полиция. Информацията беше потвърдена от самата фолкдива. Следва я Преслава, за която се оказа, че доста често кара с превишена скорост и нахлува в платното за насрещно движение.

Фолкпевицата Ивана пък е плащала два акта, след като я спирали да кара със скорост, много над допустимата, пише „Телеграф”.

Първият си акт от КАТ Галина Генчева, каквото е истинското име на изпълнителката на „Утешителна награда”, е получила още през 2003 година. Тогава тя е предизвикала първата си катастрофа. Заради неспазена дистанция Галена се е врязала с колата си в друг лек автомобил в Монтана и е трябвало да плати глоба в размер на 100 лв. „Едва не загинах на пътя тогава. Спаси ме колата ми, но на 90% беше тотал щета. Цяло чудо е, че оживях”, призна изпълнителката. Две години по-късно в същия град певицата отново се нанизала в друго возило. През 2010 година пък била виновна за пътен инцидент в Перник. „Помня две от трите катастрофи, бях виновна за тях. Във втория случай пътният знак „Стоп” беше скрит в храстите, не го видях и се удари”, сподели Галена.

В момента певицата се движи само с шофьор и не сяда зад волана. „Не отричам, че имам доста нарушения, но е нормално. Аз на практика живея в колата си, постоянно пътувам”, бе обяснението на Генчева за солидния брой актове от КАТ.

На второ място по брой пътни гафове е спряганата за „Топ-а на България” фолкпевица Преслава. Тя също е предизвиквала катастрофа. През 2006 година не спазила дистанция във Варна и се забила в задната част на друг автомобил. След това платила 100 лева на Пътна полиция за нарушението. Впоследствие получила още четири честитики от КАТ. В три от случаите е била глобена за шофиране в платното за насрещно движение, а в четвъртия – за превишена скорост в Стара Загора.

Тъй като в момента е в къщата на Биг брадър, Петя Иванова, каквото е истинското име на Преслава, не бе открита за коментар.

Ивана също обича да натиска педала на газта. В досието си изпълнителката на „Шампанско и сълзи” има четири акта от Пътна полиция, а половината са за превишена скорост. Единия път фолкпевицата карала с повече от 40 км/ч над ограничението, а в другите е изпреварвала неправилно.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари