Чакали изгризали ръката на Мартин

0
На трупа се натъкнала лекарка, която се разхождала в двора на болницата
На трупа се натъкнала лекарка, която се разхождала в двора на болницата

На трупа се натъкнала лекарка, която се разхождала в двора на заведението.

Най-вероятно чакали или подивели кучета са  изгризали дясната ръка на 25-годишния Марин Николаев Георгиев, чието тяло бе открито в двора на радневската психиатрична болница на 4 октомври след продължило близо 80-дневно издирване, пише Монитор.

На трупа се натъкнала лекарка, която се разхождала в двора на заведението, където в момента се лекуват от различни псхихозаболявания близо 300 мъже и жени.

Мъжът е бил по потник и с анцуг, в единия от джобовете разследващите намерили пликче с клик – система , в което имало две саморъчно свити цигари, запалка и празна кутия от папироси „Асос“.

Дясната ръка е била изгризана до лакътя, Марин е бил обявен за издирване след като на 23 юли е избягал по време на разходка с други болни.

Младият мъж е лекуван от шизофрения и наркомания през 2017-а година, настанен е бил отново за лечение по решение на съда в Ямбол на 14 май. Правил е две бягства, след което е връщан отново с полиция, коментира главният лекар на болницата д-р Владимир Трънов. Десет дни по-късно все още не  изготвено заключението на съдебния лекар за причините, довели до летален изход. Не е приключила и експертизата за състава на самоделните цигари.Запознати не изключват възможността Марин да е починал от свръхдоза хероин. Не са открити следи от насилие по трупа, който е бил в състояние на силно разложение.

Д-р Трънов категорично отхвърли лансираните от майката на пациента  Мария Георгиева версии за някакви хирургични интервенции с цел донорство.

Голяма част от пациентите в Раднево са на свободен режим, много често някои напускали района на здравното заведение , но след това се завръщали.

След откриването на трупа той е бил закаран в моргата, където би трявало да му е направена аутопсия след като в РУ „Полиция“ – Раднево било образувано досъдебно производство за престъпление по член 127 от НК за евентуално склоняване към самоубийство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари