“Чаена лъжица промяна" в Русе!

0
В Startup Factory в к-с Евас ще се проведе безплатен уъркшоп на английски език с  Дарси Лън на тема „Чаена лъжица промяна“
В Startup Factory в к-с Евас ще се проведе безплатен уъркшоп на английски език с Дарси Лън на тема „Чаена лъжица промяна“

На 25.06.2015 г. в 17:30 часа в Startup Factory в к-с Евас ще се проведе безплатен уъркшоп на английски език с  Дарси Лън на тема „Чаена лъжица промяна“.

Дарси Лън е от Международната фондация на младите професионалисти- фондацията е със седалище в Австралия и има над 13 годишна история и близо 15 хиляди членове от цял свят. Работата и ежедневието на Дарси са отдадени на мечтата му да види един свят без бедност и недоимък. За последните 15 години Дарси е обиколил повече от 65 страни, изнесъл е над 400 презентации за повече от 40,000 души. Всичко това, благодарение на турнето, което инициира с помощта на международни партньори като "Уницеф", GLOBAL CITIZEN и местни партньори.

В България Дарси Лън среща партньори в лицето на Startup Factory. Именно по тази причина Дарси избира Русе на 25.06 и ще изнесе лекция, на която ще  застъпи социалното предприемачество и личностния избор. Това са част  от темите, които са ключови за обиколката му, започнала в Южен Судан, минаваща през Таджикистан и Малайзия и завършваща в Тасмания след 5 месеца.

Уъркшопът е с вход свободен и ще се проведе на английски език на 25.06.2015 г. в 17:30 часа в Startup Factory в к-с Евас. Участниците ще се присъединят към глобална мрежа от социално-ангажирани лидери, която свързва турнето на Дарси.

Организатори на събитието са Startup Factory- първото споделено работно пространство в Русе и JUMP Project- представители на младежката вълна от социални предприемачи.

Повече информация за турнето и Дарси: www.iypf.orghttps://goo.gl/8bKl5F

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари