Бустерни дози и паричен стимул стоят зад интереса на русенци към ваксинациите

2
Д-р Светослав Дачев, управител на белодробната болница в Русе, заяви за телевизията, че поради големия брой желаещи да се ваксинират са разкрили втори екип да извършва дейността
Д-р Светослав Дачев, управител на белодробната болница в Русе, заяви за телевизията, че поради големия брой желаещи да се ваксинират са разкрили втори екип да извършва дейността Видео: NOVA

В Русе се наблюдава засилен интерес към имунизиране срещу COVID-19

Увеличен е броят на зелените коридори, а едни от имунизационните пунктове в града имаше сериозен пик, информира NOVA

Д-р Светослав Дачев, управител на белодробната болница в Русе, заяви за телевизията, че поради големия брой желаещи да се ваксинират са разкрили втори екип да извършва дейността. Той добави, че се правят от 250 до 270 имунизации на ден. Но изрази съжаление, че предимно се поставят бустерни дози.

Улеснение за възрастните хора - потребителите на “Социален патронаж” и членове на пенсионерските клубове ще могат да се ваксинират в домовете си, без да се налага да чакат пред ваксинационните пунктове и лекарските кабинети. Това се случва вече в някои градове като Враца, Велико Търново. Тази възможност съществува вече и в Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари