Буря в София: Голям клон падна и нарани тежко мъж

0
Човекът е разхождал кучето си в парка
Човекът е разхождал кучето си в парка Снимка: Фейсбук

На 50 сигнала за счупени клони и дървета са реагирали до момента екипите на Столичната община

На 50 сигнала за счупени клони и дървета са реагирали до момента екипите на дирекцията "Аварийна помощ и превенция", съобщи ръководителят ѝ Красимир Димитров, цитиран от пресцентъра на Столичната община, пише  dir.bg

Осем екипа на дирекцията са на терен и премахват счупените дървета. Най-много сигнали има от районите "Витоша" и "Овча купел".

От общината напомнят на гражданите да отстранят недобре закрепените предмети от своите балкони, както и на строителните фирми - да огледа оградите на обектите си с цел безопасното преминаване на гражданите.

Силният вятър в София предизвика тежък инцидент в парка "Света троица", съобщи Novini.bg. Голям клон е паднал и е наранил човек, който е разхождал кучето си. В момента на мястото има полиция, чака се линейка. Паркът е затворен и служителите на реда призовават с мегафон гражданите да не се разхождат по алеите. Пострадалият е в тежко състояние, а домашният му любимец е избягал веднага след инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари