Буря блокира стотици български камиони във Великобритания

1
Всички фериботни линии по Ламанша са преустановили работата си
Всички фериботни линии по Ламанша са преустановили работата си

Всички фериботни линии по Ламанша са преустановили работата си

Стотици български камиони са в капан на Великобритания след като буря в Ламанша преустанови плаването на всички съдове по канала.

Бурята, която започна в събота, причини сериозни проблеми за движението на кораби и фериботни линии. В резултат на това, стотици камиони, които се опитваха да преминат от и към континента, бяха блокирани на острова, съобщиха шофьори пред Dunavmost.

Според метеорологичните служби, бурята ще продължи да се разгръща в следващите 24 часа, което означава, че камионите ще останат блокирани за известно време.

Евротунелът, който е най-бързият начин за преминаване между Великобритания и континента, също е засегнат от бурята. След повредата на влаков влекач, която блокира стотина камиони в тунела, Евротунелът все още се опитва да навакса изоставането си.

Мъгла, проливен дъжд и сериозни пориви на вятъра държат в напрежение увеличаващият се брой камиони, желаещи да преминат от и към континента

На водачите на камиони се препоръчва да не се опитват да преминат през Ламанша, докато бурята не стихне. Те могат да изчакат в сравнително по-удобните и тихите условия на паркингите във вътрешността на Великобритания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари