"Булгаргаз": Обект сме на безпрецедентна атака

1
Нападките са излезли извън пределите на нормалната обществена дискусия, категорични са от дружеството
Нападките са излезли извън пределите на нормалната обществена дискусия, категорични са от дружеството Снимка: bulgargaz.bg

Булгаргаз” е обект на безпрецедентна и непочиваща на факти атака и дезинформационна кампания.

Това обявяват от компанията в разпространена позиция до медиите.

От там обясняват още, че нападките са излезли извън пределите на нормалната обществена дискусия и преминават границата на некомпетентността до степен, в която създават съмнения за злонамереност.

С действията си в периода от 2015 г. досега, „Булгаргаз“ ЕАД доказа, че служи изцяло на обществото, работи в интерес на своя собственик - българската държава, както и изцяло в полза на своите клиенти – българската индустрия, топлофикационни дружества и газоразпределителни предприятия”, заявяват от компанията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Все тая...
    В Казахстан правителството падна заради завишената цена на ГАЗ-а. Обаче, тука никой не се оплаква от увеличението на цените.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари