"Булгаргаз" е договорил алтернативни доставки на природен газ

0
КЕВР ще се произнесе за цената на газа за месец май на 10 май на закрито обществено обсъждане
КЕВР ще се произнесе за цената на газа за месец май на 10 май на закрито обществено обсъждане

КЕВР ще се произнесе за цената на газа за месец май на 10 май на закрито обществено обсъждане

За месец май са договорени алтернативни доставки на природен газ, които да заменят липсващите количества природен газ от "Газпром".

Това каза изпълнителният директор на "Булгаргаз" Людмил Йоцов по време на откритото заседание на регулатора, на което се обсъжда заявление от 8 април на "Булгаргаз" за определяне на цена на природния газ за месец май. Той участва в заседанието онлайн чрез програмата Скайп.

За крайната цена за месец май ще има яснота до 4 май.

На 10 май е насрочено закритото заседание, на което ще бъде определена окончателната цена за месец май, съобщи председателят на КЕВР Станислав Тодоров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    до 1
    Точно така е, просто до момента чиновниците там се редяха на опашка да духат на путин, ама май са им свили сърмите... има от къде да се внася газ, и дори да се вдигне малко цената ще е за 1-2 месеца, а след това ще падне рязко, защото джуджака продава на нас много по-скъпо от всички останали
  • 0
    1
    ОтГората
    Страшни са тези от Булгаргаз, Няма 24 часа и вече с нови доставчици. Явно продавачите на газ се редят на опашки и чакат ли, чакат. Молат се.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари